Leverans direkt från ateljén!

Aktuellt

Välj din Favorit

Nu kan du själv välja variant  bland de numrerade alternativen i butiken. Du kan tex  välja vilket unikt norrsken som du gillar bäst bland tavlorna med Kiruna kyrka och klicka hem just den.  

Meän Filtti

Formgivningen av yllefilten TORNEDAL eller "Meän Filtti" har varit en riktig utmaning.  Att förenkla, göra urval och ändå ha kvar det Tornedalska allmogemåleriets själ och signum har varit en svår balansgång.


Ateljénord i stadsflytten

Det stod klart  för ca 10 år  sedan att delar av Kiruna kommer att påverkas av gruvdriften och att stora delar av stan behövde flytta på sig. Så även vår butik Ateljénord


Ridån till Kulturhuset 

Jag fick det fina uppdraget att göra ridån till det nya Kulturhuset Aurora i Kiruna. Interiören i teater och biosalen Kaamos har norrskenstema, så motivvalet var enkelt. Däremot en utmaning att jobba i det stora formatet, ca 19 x 7,5 meter!


Formstark Norrbotten 

Jag var en av formutövarna i projekt Formstark Norrbotten. Tillsammans med Katarina Spik Skum samarbetade vi med Johan Stenevad på besöksdestinationen Lapland Guesthouse i Kangos. Foto Simon Eliasson.